Sienten vaikutus verrattuna kannabikseen

Kannabista ja sieniä kun tunnutaan usein vertailevan keskenään, niin kumpi on enemmän mieltä pirstaloiva aine?
Äkkiseltään luulisi, et ehdottomasti psilosybiini, mutta aiemmin kuullu vanhalla foorumillaki jotai väitettä, et thc on joillakin tyypeillä isoilla annoksilla enemmän psyykkeeseen vaikuttava aine. Ja joillain thc tuntuu aiheuttavan ahdistusta, mutta psilosybiini vuorostaan ei.

En ole kovinkaan paljon enkä säännöllisesti kannabista käyttänyt mutta näiden vähäisten kokemusten pohjalta omalla kohdalla kannabis on vaikuttanut negatiivisesti mutta tatit ei vaikka yksi ns bad trip koettu.
Kannabis on nostattanut ns vainot, tatit ei ainakaan toistaiseksi. Kerran kävi niin, että lahjaksi saamani tatit oli aika lailla loppu ja viimeiset siinä popsin. Ei tullu kovin kummoinen vaikutus ja muistin, että porukka boostaa kannabiksella. No ei kun kannabiskeksi naamariin. Virhepä tuo oli kun tuli aika karmeat vaikutukset. Ei varmaan ollut psykoosi kaukana tai sitten oli oli jo lievä psykoosi. Oletan, että tuo kananbis oli siinä se mikä sen aiheutti. Polttamalla ehkä ois ollu eri mutta nuo keksit on aina vähän arpapeliä ja oli vähän liian iso annos. Mutta yksinään kannabiksellakin on liian isolla (vahinko)annoksella lähtenyt vainot ja paniikit.

Saattaa olla, että he (me), joilla on joku alttius psykooseille eivät “kestä” kannabista kuten ns. normaalit mutta tattien kanssa ei ongelmia ainakaan maltillisilla annoksilla. En ole koskaan ottanut kuin maks 1.5g kuivattuja tatteja kerralla (tai gramma ja maks 1.5g boosti aikaisintaan tunnin päästä ellei aloitus gramma ollu riittävä). Monestakaan syystä, joten en tiedä mitä päänupille tapahtuisi isommilla annoksilla.

Kiitän vastauksesta. Tosiaan polttelusta on enemmänki kokemusta, mutta kannabisleivonnaisista ei kertaakaan. Ja polttelun aikana huomannut myös sen vainottavan vaikutuksen. Ja jotenki tuntuu, et akuutin vaikutuksen jälkeenki voi olla seuraavana päivänä lievää vainottelua. Tiedä johtuuko se sit thc:n puoliintumisajasta, emt.
Sienistäkin kokemusta trippaavilla annoksilla (isoin ollu 4g kuivaa cubea), mut viime matkasta on jo useampi vuosi, ellei microannoksia sit lasketa. Tosin niistäki jo joku vuosi aikaa.
Ja silloin ainakaan näistä ei tullu muuta, kun positivinen afterglow seuraavalle päivää, ja yhtään varsinaisesti haastavaa matkaa ei oo koskaan ollukaan.
Ellei sit lasketa microdosea, joka meni hieman tarkoituksen yli, ja siinä päädyttiin just siihen tripin ja selväpäisyyden välimaastoon, mikä tuntui ahdistavalta.