Säännöt

1 § Psilosybiini.info on tarkoitettu ainoastaan tiedonlevitykseen, haittojen vähentämiseen sekä sananvapauden toteuttamiseen. Ylläpitäjät tai käyttäjät eivät yllytä ketään rikkomaan Suomen lakia.

2 § Ylläpito ei vastaa käyttäjien kirjoituksista, vastuu on viestien kirjoittajilla.

3 § Foorumi on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Hyväksymällä keskustelupalstan säännöt vakuutat olevasi yli 18-vuotias.

4 § Palstalla ei myydä psilosybiinisieniä tai niihin rinnastettavia huumausaineita. Tämä koskee kaikkea psilosybiiniä sisältävistä nesteviljemistä tai rihmastosta aina kuiviin itiöemiin asti. Myös ostattelu on kiellettyä. Itiöiden välittäminen mikroskooppitutkimuksia varten on sallittua ja laillista.

5 § Kaikkien Suomen laissa huumausaineluetteloitujen (myös hampun ja meskaliinikaktuksen pistokkaiden), lääkeaineluetteloitujen tai kuluttajamarkkinoilta kiellettyjen psykoaktiivisten aineiden (myös Salvia divinorumin pistokkaiden), sienten, edellämainittuja aineita sisältävien kasvimateriaalien ja aineiden kauppaaminen taikka niitä koskevien osto- tai vaihtopyyntöjen esittäminen foorumin välityksellä on kiellettyä.

Myös edellämainittuja aineita tai esimerkiksi growboxeja kauppaavien sivustojen linkkaaminen on kielletty.

6 § Ylläpidolla on täysi oikeus sensuroida, oikoa tai poistaa viestejä erityistapauksissa. Ylläpito ilmoittaa tällöin tekemästään muokkauksesta perusteluineen.

7 § Mainostaminen ja kaikenlainen spämmääminen on kiellettyä. Hillitty mainonta voidaan poikkeuksellisesti hyväksyä, jos se edustaa yhteisiä intressejä.

8 § Fleimaaminen, trollaus ja sukkanukkien luominen dissaustarkoituksiin on kiellettyä. Foorumilla ei ole suotavaa käyttäytyä ketään kohtaan syrjivästi.

9 § Sääntörikkomuksiin puututaan huomautuksella ja väliaikaisella porttikiellolla. Toistuvat ja törkeällä tavalla säännöistä piittaamattomat rikkomukset johtavat pysyvään porttikieltoon.

Muuta huomioitavaa:

Käyttäjät ovat vastuussa omasta tietoturvastaan, sivusto on käytettävissä Tor-verkon kautta.

Kirjoittajien tulisi kunnioittaa kanssakeskustelijoita asianmukaisella kieliopilla ja oikeinkirjoituksella, noudattaa yleisiä käytöstapoja, pyrkiä tarkastamaan onko askarruttavasta aiheesta olemassaolevaa keskusteluketjua ja postata asianmukaiseen ketjuun, sekä pitäytyä postaamasta mahdollisesti loukkaavaa materiaalia. Esitettäessä keskusteluissa väitteitä faktoina tulee ne pyrkiä lähteistämään uskottavasti tai tehdä selväksi, että kyse on esimerkiksi omaan kokemukseen perustuvasta mutusta tai arvelusta. Pyritään säilyttämään kaikille hyvä keskusteluilmapiiri.

Tervetuloa foorumille!