Rihmasto.shop – ruokasienten kasvatustarvikkeet verkkokaupasta

image

Uusi verkkokauppa on virallisesti avattu! Discordissa pyörineet ovat tilailleet tuotteita jo vuoden 2021 alusta alkaen.

Palautetta, kysymyksiä ja kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan tähän viestiketjuun.

1 tykkäys

Kokemusta vain UB Tek monotube kasvatuksesta, mutta esim. Siitake ja Lion’s Mane kotikasvatus kiinnostaisi. Onko näihin olemassa hyvää suomen oloihin sopivaa ohjeistusta, suoraan noista tarjolla olevista petrimaljoista? In english käy myös. Tattista.

Tässä malliksi FreshCapin kasvatusoppaat siitakkeelle ja siiliorakkaalle. Näppärintä on varmaankin tehdä pienehkö jyväspawn, jonka sitten inokuloi agarviljelmällä. Tähänkin löytyy ohjeistus linkkien takaa.

2 tykkäystä

Hienoa, kiitos!

1 tykkäys

Pääsiäisviikonlopun aikana tulleet tilaukset lähetetty ja loppuunmyytyjä kasvualustoja taas lisää saatavilla: Kasvualustat | Rihmasto.shop

Rihmasto.shop jää pienelle kesälomalle ensi viikolla 18.7. alkaen, tilauksia otetaan vastaan vielä tämän viikonlopun ajan! Uudet paketit lähtee liikkeelle vielä maanantaina.

Koska kauppa aukeaa?

1 tykkäys

Rihmasto.shop on nyt palannut kesälomalta. :sunglasses:

3 tykkäystä

Verkkokaupan sähköpostien lähetyksessä havaittiin ongelmia ja mm. tilausvahvistuksia ei ole aina päätynyt asiakkaille asti. Tilaukset on kuitenkin vastaanotettu sekä toimitettu normaalisti koko ajan ja vian pitäisi olla nyt korjattu, kiitokset asiakkaalle vikailmoituksesta!

Hei käsittääkseni joihinkin kookos kuitu palikoihin lisätään trichoderma bakteeria kasvien kasvun parantamiseksi (korjatkaa jos väärässä) onko tietoa onko tämän kaupan kookokseen lisätty sitä?

@bruja Tuote ei sisällä lisättyä Trichoderma-homesientä.