Mikä on kun ei toimi

Tuoreita, omista kiteistä kerättyjä mckennaiita+gt n.100g jotka popsittu 4-5h aikana, vaikutukset minimaaliset lähinnä kropassa ja lopulta vitutus. Aloitin 35g jotta takaisin vaikuttavuuden, tuntia myöhemmin ei mitään tiloja ja siitä sitten lisätty tatteja kunnes todettu ettei niistä mitään tule.
2 päivää takaperin nautittu n.10g samoja tuoreita tatteja ja harmittelin olematonta vaikutusta ja totesin annoksen liian pieneksi.
Ideoita missä vika? Masistelu tuhonnut serotoniinit? Voipi olla että en vain tajua tätä hommaa(tatteja), mutta luulisi tuon annostuksen olevan tarpeeksi opettamaan?

Onko lääkityksiä?

Omista kiteistä? Siis itse olet itiöistä asti kasvattanut vai tilasit valmispakkauksen(kitti) ? Aika outoa jos valmispakkauksen sienet ei toimi kun geenit kuitenkin pitäis olla testattuja.

Joskus ensimmäinen flushi voi olla tehoton. Maissien kanssa varsinkin kyseistä ongelmaa olen kuullut olevan enemmänkin. Sitten on myös ihmisiä joilla ei vaan toimi, tai ainakin pitää olla huomattavasti suuremmat annokset kuin muilla. Mielialalääkkeet estää myös psykedeelien vaikutusta ja niiden kanssa ei sovi muutenkaan käyttää päihteitä.

Ei lääkkeitä.

Growkiteistä poimittu.

Toinen flushi aluillaan.
Kuulemma polttaakin voisi mutta tätä ei vielä testattu, jonkun verran nyt kuivaa tuotetta jäljellä.
Parin viikon paussi alle ja bongi tulille?

Voihan sitä polttaa, mutta tuskin tripille pääset. Taitaa psilosybiini tuhoutua aika näppärästi palaessa. Outoa kyllä, mutta veikkaisin et sienissä on vikaa. Pyydä kaveria testaamaan.