LSD (Lysergihapon dietyyliamidi)

En löytänyt lsd:stä ketjua joten päätin tehdä sellaisen.

Olisin aijemmalla 2 vuoden sieni kokemuksella lsd:tä ensi viikolla nauttimassa ja siitä olisi muutama kysymys.

Onko ensikertalaiselle 230ug hyvä annos jos intensiiviaistä matkoista pitää ja mitä tuolta annokselta on odotettavissa?

Ja miten lsd:tä pitäisi säilyttää muutaman päivän matkaa odotellessa? Käykö esimerkiski minigrip pussi, jonka laitta pimeään kaappiin parin päivän ajaksi. Eihän tuo vaikuttavia aineita tuhoa?

Ja kuinka kauan lsd näkyy perus virtsatestissä vai näkyykö ollenkaan. Olisi seulat 23 päivä tätä kuuta onko mahdollista ottaa huomisen päivän aikana ilman pelkoa?

Ja onko ristikkäistoleranssi mahdollista sienien kanssa? Viikon alussa viimeksi sieniä söin pienen määrän.

14 miestä 14 naista. 5 kappaletta 25 tunnin tarkkailujaksoja tuossa käppyräkaaviokuvassa.
Wikipediasta löytyy näkyvyys seuoloissa, ja säilyvyydenkin löytää etsimällä.

Tästä vaan lukemaan, se sivistää:
https://www.nature.com/articles/s41386-022-01297-2

Mutta jos yleisellä keskustelulla jatkaa. Omien kokemuksien mukaan tuo sinun annos on melko voimakas kokemus. Kannattaa varautua tommoseen 3g silokki matkaan mikä jatkuu pidempään. LSD on siitä mukavaa että siinä kerkee nauttia pidempään positiivisista kokemuksista sen jälkeen kun on saanu käytyä läpi mielen päällä olevat asiat. Seisoskella olohuoneen nurkassa ja katsella maalausta, ja sanella tietokoneen hiireen kokemuksiaan ylös. Kuitenkin samalla tietäen että kädessä on hiiri eikä sanelukone, ja saaden siitä vielä lisää huumoria tilanteeseen. Outolintujen harrastuksia. En suosittele.

2 Likes

Olis @Luikka ihan kohteliasta nyt antaa raporttia kun oot aiheen ottanu esille.

Tuo määrä on jo melko intensiivinen, voipi olla, että alkuun jännittää et nyt lähtee ja lujaa, mutta siitä se tasoittuu ja helpottuu.
Itselleni henk.koht. happonousut on aina hankalammat, kuin sieninousut, johtuen varmaan hapon stimuloivasta vaikutuksesta ja pidemmistä nousuista, mahdollisesta bodyloadista. Sienten nousuihin verrattuna happo tuntuu “aggressiivisemmalta”, mutta kuitenkin miellyttävältä vaikka alkuun ei siltä tunnu koskaan. Sienet hyväilee, happo hipsuttaa kynsillä, nousuissa siis😉

LSD säilyy hyvin viileässä huoneenlämmössä, tiiviisti pakattuna pimeässä ja kuivassa.

Alakutalavesta tuli ihan järkky reissu tehtyä happoilla. Olin ihan varma että henki lähtee ja sen jäläkeen huhhui. Kesti siis joku 12 tuntia se höykkyytys. Aattelin jossain kohtaa ettei ikinä ennää mutta tulipahan otettua.

Tavallaan tekis nytki mieli tripata mutta joku roti. Ite nautin enemmän sienistä mitä haposta just sen sienten lempeyen ja orgaanisemman olon takia. Happo tuntuu jotenki tosi keinotekoselta ja onhan se sitä.

Onko muuten kokemuksia että ottais tajusteita ja suoraan unille. Vois oikiastaan tehä aiheesta ketjun.