Amsterdamiin vinkkejä

Morjens arvon sienestäjät!

Olis lennot varattuna ja hotellikin, ja ajattelin kysellä josko foorumilaisilla olisi vinkkejä mitä touhuta pienissä sienissä Damissa. Löytyykö jotain hienoja paikkoja missä hengailla, luonnon äärellä pois kaupungin hälystä? Mistä porukka hakee psilocybiininsä yleensä? Jotain muuta huomioitavaa sienestäjälle? Amsterdamissa ja Hollannissa yleensä on kyllä tullut jonkun verran pyörittyä, mutta aiemmin lähinnä bisnesten takia tai/ja pajauttelumielessä.

Tai jos joku muu sattuisi olemaan samaan aikaan mestoilla niin voisi käydä savuilla ja/tai lasillisella vaihtamassa ajatuksia aiheesta. Miksi ei trippaillakin jos juttu luistaa. Iällä, sukupuolella, naamalla tai millään muullakaan ei mitään merkitystä, kunhan olisi hyvä ihminen jonka kanssa voi jutella paskasta banaaniin, tai olla hiljaa ja nauttia oloista :slight_smile:

1 tykkäys

Vondelpark on hieno ja iso puisto lähellä keskustaa. Sieltä löytää paljon kivoja syrjäisiä alueita, jos katsoo pusikoiden taakse. Selvästi olivat käytössä, kun maasta löytyi sienilaatikoita. Lempi paikkani löysin, kun kuljin puiston etelänpuoleista reunaa. Siellä oli joku iso yksinäinen puu.