Annostelu

Mikähän mulla tässä hommassa mättää? Testailin tuossa viikonlopulla kasvattamiani cubensiksia. 1.75 grammalla tuli lähinnä väsynyt ja huimaava olo. Jotain pientä pintojen väreilyä, muttei juurikaan muuta. Pitäisikö vaan kokeilla isontaa annosta?

Miten olivat kuivattuja, ei varmaan tuoreita kuitenkaan annoksesta päätellen? Onko taustalla lääkitystä tai muita päihteitä? Henkilökohtaisia eroja herkkyydessä annosmäärille voi toki olla muutenkin.

Leviteltynä paperille ja pöytätuuletin puhalsi pari päivää yli. Melko rapealle nuo ainakin jo tuntui. Selvään päähän nautin, eikä ole mitään lääkityksiä.

Tuli tuossa semmonenkin mieleen, että aiemmalla noin gramman kokeilulla efektit oli suunilleen samaa luokkaa. Voisiko tuo ero johtua pitoisuuden heittelystä sieniyksilöiden välillä noin paljon :thinking:

Määrä on melkein kaksinkertainen edelliseen annokseen verrattuna, joten yleensä eron pitäisi kyllä tuntua pitoisuusvaihteluista huolimatta. Kauanko oli kulunut aikaa edellisestä kokeilusta? ~2,5 gramman annos kuivattua P. cubensista saattaisi olla suhteellisen turvallinen seuraava askel jos muita syitä vähäiselle vaikutukselle ei ilmene ja mielentila on muuten vakaa.

Mulle on tullut vastaan joskus cubensiksia jotka ei sanoneet oikein yhtään mitään ~1,5g annoksella. Koko flush oli yhtälailla heikkoa tavaraa. Seuraava flush sitten toimi niinkuin olettaisikin. ¯(°_o)/¯

1 tykkäys

Peräkkäisinä päivinä mä noita testailin. Liekköhän siinä olisi syy?

Kyllä, edellisen päivän käyttökerta on voinut nostaa toleranssia merkittävästi.

Pariin kertaan huomannut saman, että ensimmäinen flushi täysin tehotonta. Harvinaista tuntuisi kumminkin olevan. Olisi kiva tietää mistä moinen johtuu.

1 tykkäys

Tämänkään takia psykedeelejä ei voi käyttää usein. Muistan lukeneeni, että annoskoon pitäisi seuraavana päivänä olla vähintään kaksinkertainen, jotta vaikuttaisi samalla tavalla. Eipä sieniä muutenkaan halua napsia kuin hyvin harvakseltaan. Jokainen kerta on erityislaatuinen tilaisuus.

1 tykkäys

Myös toleranssin kehittymisessä on henkilökohtaisia eroja, jotkut saavat vielä parina peräkkäisenä päivänä suunnilleen yhtä vahvan vaikutuksen samankokoisista trippailuannoksista. Mikroannostelussa taas käyttö voi olla hyvinkin tiheää, mutta silloin toki toleranssi usein huomioidaan pitämällä välipäiviä.

Te ketkä ootte ottaneet isoja annoksia sieniä, niin onko kokemukset olleet antoisia, yms.? Ja koetteko jotain asioita muuttuneen, tai näette jotain selvästi uudella tavalla?
Joskus nuorempana oli haaveena ottaa +5g matka cubensiksilla, mut elämäntilanteen, ja paikkakunnalta muuton takia se jäi vaan miettimisen asteelle. Ja ei tämän myötä uskallus riittänyt yksin korkeammille tasoille.

Sitä ennen syvimmillään on käyty yhdellä 4 gramman matkan tasolla samoja sieniä, ja ehkä kaiken syvimmälle on vienyt pari salvia kokemusta.
Jälkimmäisen “rohkeus” vois selittyy sillä, koska kokemus ei kestä kun tyyliin muutaman minuutin, ja sienissä puhutaan tunneista. Ja tälläkään ensimmäinen kokemus ei tapahtunut yksin, niin mistään täysin vieraasta asiasta ei ollut kyse myöhemmilläkään kerroilla.

Minulle myös tullut vastaan Cubensista jonka voimakkuus oli murto-osan siitä mihin yleensä tottunut. 5 gramman annos tuntui suunnilleen 1 - 2 gramman annokselta.

Noista isommista annoksista Turjake kysyy, niin melko antoisia ne on ollut. Tosin 5 gramman annokset vahvempaa cubensista on vienyt egokuoleman rajoille, joten mitään super hauskaa ei ole välttämättä ollut mutta opettavaista kuitenkin. Ja suurien annosten jälkeen jää yleensä vahvin jälkihehku. Tuntee olevansa paljon enempi läsnä ja mieli on paljon tasapainoisempi tällaisten kokemusten jälkeen. Tuon läsnäolon huomaa erityisen hyvin luonnossa liikkuessa.

Ok. Sehän se siinä on, että yksin ollessa kynnys on aika iso, et uskaltaa lähteä toteuttamaan. Sillä se sitten vähän jäi… Kimpassa asustellessa tuli toteutettua tuo 4 getsin matkakin sillon joskus. Tosin kämppis ei missään vaiheessa ollut lupautunut matkavahdiksi, mut pelkkä läsnäolo on varmasti ainakin alitajuisesti ollut rauhoittava tekijä, vaikka ei olisi edes samassa huoneessa.
Mitään “oikeaa” keinoa valmistautua itse kokemukseen ei oikein mahda olla? Set&setting tietysti on iso osa, muttei sekään välttämättä turvaa antoisaa kokemusta. Esim. meditointia jotkut on vihjanneet, ja kyllä sillä ihan itsessäänkin voi olla positiivinen vaikutus, vaikkei sitä pelkästään sen takia tekisikään.

Keinoja valmistautua uuteen kokemukseen on varmasti monia. Meditointi ja rauhoittuminen on minun mielestäni ehkä parhaita. Ja myös se että valmistautuu päästämään irti eikä ala jännittämään ja yrittämään kontroloida matkaa. Valmistautuu kohtaamaan kaiken mitä ikinä tuleekaan vastaan.

1 tykkäys

Ok. Meditointia tullut ihan tavan vuoksi harrasteltua about kuukauden, ja n. 7min/päivä jonkun sopivan meditaatiomusiikin pyöriessä taustalla.
Henk. kohaisesti itse on vaikeaa päästä siihen hommaan sisälle.
Vaikka pyrkii keskittymään vaan hengitykseen jne. Kuitenkin se mitä on havaittu, niin stressi on tainnut jossain määrin lieventyä. Tai sitten vain placeboa ja kuviteltua.

Palataampas hiukan aiheeseen. Uskalsin ottaa reilun 6g satsin cubensista. Edellisestä kerrasta oli viisi päivää. Ei ollut edellenkään mikään tajunnanräjäyttävä kokemus, sunnilleen samaa tasoa edellisen 4g satsin kanssa. Onko tässä nyt vika matkailijassa vai matkanjärjestäjässä? Minkälaisessa ajassa toleranssin pitäisi olla takaisin “nollatasolla”?

Kyllä pitäisi viidessä päivässä toleranssin laskea riittävästi. Moiset annokset tekee kyllä useimmiten ihmisen melko toimintakyvyttömäksi, joten epäilen tässä tapauksessa tavaran olevan vaan tehotonta. Kerran oli omia kasvatteja, niin oliko samaa flushia kaikki kerrat?

Oli joo. Boxiin tuli kontaminaatio, niin en useampaa flushia sieltä saanut. Pitää ehkä seuraavat kasvatukset kokeilla taas hiukan varovaisemmin.